8 maart 2020
Marenka de Ruiter:

Weer thuis! 🏑

Vorige week ben ik weer veilig thuis gekomen. Wat heb ik een bijzonder mooie tijd gehad in Tanzania met veel mooie mensen, momenten en ervaringen.

Ik ben dankbaar dat ik zoveel support heb mogen ontvangen van allemaal lieve mensen. Zo fijn om te zien dat er zoveel mensen meewerken πŸ’• Ontelbaar!! Het heeft me zo ontzettend goed gedaan!

Ik ben ook ontzettend dankbaar dat ik, met de stichting, in de mogelijkheid was om deel uit te maken van een prachtig project in Tanzania!

Nogmaals iedereen heel erg bedankt voor alle hulp, in welke vorm dan ook!

πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“

No joy can equal the joy of serving others!


25 februari 2020
Marenka de Ruiter:

we all smile in the same language 😁


20 februari 2020
Marenka de Ruiter:

You are braver than you believe,
Stronger than you seem,
Smarter than you think,
And loved more than you know!

πŸ’–πŸ’–


7 februari 2020
Marenka de Ruiter:

Zoals ik jullie vorige week beloofd had, wil ik graag wat meer vertellen over de bijzondere plaats waar ik op het moment werkzaam ben.

In Tanzania is er grote behoefte aan de gezondheid van de moeders van de kinderen. De meeste problemen komen voort uit dat de moeders tijdens de bevalling kunnen overlijden πŸ˜₯ dit komt hier veel voor …

Als de moeder sterft en er geen kundige verpleegster is, kunnen de vader of andere familie leden zich meestal geen babyvoeding veroorloven. Dus een baby die borstvoeding krijgt en niemand heeft die voldoende voeding of verzorging biedt, zit in de problemen.. Zonder interventie zou het kind al snel overlijden aan ondervoeding πŸ˜₯ …

Dat is waar Cradle of Love Baby Home tussenkomt om te helpen. We houden van en zorgen voor de baby’s totdat ze ongeveer 3 jaar zijn en naar huis kunnen gaan naar een familielid πŸ’ž Sommige baby’s worden in de steek gelaten en we houden van en zorgen voor hen op dezelfde manier, in de hoop dat ze zullen worden geadopteerd.

Tot die tijd zal het kind zich geliefd en veilig voelen door de onvoorwaardelijke liefde die wij geven! πŸ’“

4 februari 2020
Marenka de Ruiter:

Wanneer het verleden je heeft getekend ✏ .. Laat het heden je dan kleuren! πŸ–πŸ–Œ

β€’
β€’
β€’

Vorige week hebben we weer heel veel plezier gehad, met wat gekleurde papiertjes en potloden. Zulke kleine dingen, maken het hier toch weer zo speciaal!


28 januari 2020
Marenka de Ruiter:

Wat een warm welkom kreeg ik hier in Tanzania! Ik werd toegesproken met bijzonder woorden als blijk van waardering. Zo mooi! er komen zoveel emoties tegelijkertijd bij mij binnen. Wat ben ik blij en dankbaar om hier te zijn.

Ik zal vooral werkzaam zijn bij “Cradle of Love Baby Home”. Wat kijk ik er naar uit om hier de komende tijd te zijn. Ik ben benieuwd wat voor moois ik daarnaast weer tegen ga komen om te ondersteunen in samenwerking met de lokale bevolking.

Cradle of Love Baby Home is opgericht om tijdelijke zorg te bieden aan zuigelingen in nood, ze zijn een veilige omgeving waar de baby’s de juiste voeding, medische zorg en alle liefde en aandacht krijgen die ze verdienen.

Ik zal jullie de komende tijd op de hoogte houden en nog veel meer vertellen over deze bijzonder plek!

β€’
β€’
β€’

Je kunt ons ook volgen op Instagram, voor leuke extra foto’s: https://www.instagram.com/heart.for.humanity/


11 oktober 2019
Marenka de Ruiter:

Wereldmeisjesdag: een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes. πŸ‘§πŸ½


22 september 2019
Marenka de Ruiter:


13 Juli 2019
Marenka de Ruiter:


17 maart 2019
Marenka de Ruiter:


14 Februari 2019
Marenka de Ruiter:

spread a little love around πŸ’—
β€’
β€’
β€’
#valentinesday #smile #kiss


8 januari 2019
Marenka de Ruiter:

Where there is hope, there is faith. Where there is faith, miracles happen


16 december 2018
Marenka de Ruiter:

we rise by lifting others


21 november 2018
Marenka de Ruiter:

Weer een bijzondere ontmoeting
Vorige week mochten we opnieuw een bezoekje brengen aan dit bijzondere weeshuis.

Wat een bijzondere, sterke en mooie kinderen met een onwijs krachtige visie! Wat een plezier!

Share the love


16 november 018
Marenka de Ruiter:

Bezoek aan het gehandicapten huis in Sierra Leone:
Vandaag hebben we alle lieve kinderen van het gehandicapten huis weer bezocht. Wat bijzonder mooi was dit! De kids herkenden ons uiteraard meteen, kregen een grote glimlach, klapten en probeerden op hun manier welkom te zeggen!

Door middel van een mooie donatie hebben we dit keer leuk speelgoed kunnen inkopen om, o.a. in het gehandicapte huis, uit te mogen delen. Wat bijzonder! We hebben de kinderen nog veel kunnen leren, van binnen de lijntjes kleuren tot ΓΌberhaupt een kleurpotlood vasthouden. Wat een succes en dankbaarheid!! We hebben gelachen en gespeeld met heel veel plezier!!

Aandacht geeft het leven soms even wat extra kleur en maakt het iets mooier en lichter. Een handdruk, wat speelgoed, een knuffel of juist alleen even een arm om iemand heen. Dat doen we hier elke keer weer beseffen!


13 november 2018
Marenka de Ruiter:

Welkom thuis in Sierra Leone,Β 
Wat een warm welkom kreeg ik bij het Hope for Ebola Orphans weeshuis en het weeshuis van Margreth. Ik werd in beide weeshuizen met grote glimlachen toe gezongen, er werd geklapt en gedanst van vreugde! “Welcome aunty Marenka, this is youre house, this is youre home, we welcome you! And may God bless you” zongen de kinderen in een lied!

Wat een bijzondere woorden, zoveel emoties komen tegelijkertijd bij mij binnen. Wat ben ik blij en dankbaar om hier weer te zijn. Ik voel me gewaardeerd en geliefd. Wat kijk ik er naar uit om alle projecten weer te bezoeken. Ik ben benieuwd wat voor moois ik weer tegen ga komen om te ondersteunen in samenwerking met de lokale bevolking.


2 september 2018
Marenka de Ruiter:

Be a rainbow in someone’s cloud!


14 maart 2018
Hope for Ebola Orphans:

THANK YOU NETHERLANDS AUNTIES!
A big Salone shout out from the kids to all the Netherlands aunties, dedicated volunteer Marenka and her foundation for your generous donation of beads and finding for making beads and bracelets!


8 februari 2018
Marenka de Ruiter:

Bezoek aan het gehandicapten huis: Vandaag hebben we alle lieve kinderen van het gehandicapten huis weer bezocht. Wat bijzonder mooi was dat! De kids herkenden ons meteen, klapten en zongen ons welkom. Natuurlijk kwamen we niet met lege handen aan en hebben we hier kleding, kinderbijbels en speelgoed gebracht. Wat een dankbaarheid!! We hebben gelachen en gespeeld, wat een plezier!!

Aandacht geeft het leven soms even wat extra kleur en maakt het iets mooier en lichter. Een handdruk, wat speelgoed, een knuffel of juist alleen even een arm om iemand heen. Dat hebben we vandaag weer doen beseffen!


26 februari 2018
Marenka de Ruiter:

Het sieraden-project; Wat een groot succes! Voor ons sieraden-project hebben we samen met vele anderen weer enorm veel materiaal verzameld om samen met de kinderen van Hope for Ebola Orphans, Sierra-Leone, sieraden te maken.

Samen met deze kinderen hebben we veel handwerk verricht met het maken van sieraden. Wat een plezier, ontspanning en talent! Door samen te werken hebben we vele prachtige sieraden gemaakt. Met trots willen we de sieraden zowel in Sierra-Leone als in Nederland verkopen, om geld in te zamelen voor het Hope for Ebola Orphans weeshuis.

We zijn een ieder erg dankbaar, die heeft geholpen de kinderen deze kans van ontwikkeling te geven!


25 februari 2018
Hope for Ebola Orphans:

BEACH TRIP!
Meanwhile back at the ranch, as it were, the kids are super excited (as ever) to go to the beach with Aunty Zainab and Aunty Marenka – very glad to see you back volunteering with Hope so soon! – getting time to play football, clamber over boats and blow some bubbles!


5 augustus 2017
Hope for Ebola Orphans:

TOO BUSY HAVING FUN
Only time for one pose? Must be too busy having fun chasing Anuty Marenka