Stichting Heart for Humanity is voort gekomen uit vele reizen naar Afrika om daar ontwikkelingshulp te bieden, waar ik veel heb mogen leren over dankbaarheid, dienstbaarheid, over geloof en samenwerking maar ook over de kracht en Zijn nabijheid die ik iedere keer weer mocht ontvangen in moeilijke situaties . Juist op die plekken waar de nood zo ontzettend hoog was, heb ik Zijn nabijheid mogen ervaren en Zijn liefde mogen uitdelen door middel van woord en daad. Wat stichting Heart For Humanity zo bijzonder maakt: De stichting werkt samen met de lokale bevolking en is persoonlijk betrokken.

Hé hallo allemaal, wat leuk dat je op onze pagina terecht bent gekomen. Mijn naam is Marenka de Ruiter en sinds eind 2017 ben ik de voorzitter van Stichting Heart for Humanity.

Voor stichting Heart for Humanity wil ik mijn licht laten schijnen om als lichtpuntje aanwezig te zijn met oprechte aandacht, vol liefde en compassie. Het uitstralen van de onvoorwaardelijke liefde! 💞 Ik werk graag samen met de lokale bevolking, met enthousiasme en veel plezier! Mijn belangrijkste doel is dat ik onze mende mens in nood, hoezeer beschadigd dan ook, laat zien en ervaren dat zij het waard zijn en geliefd zijn!
Naast stichting Heart for Humanity ben ik maatschappelijk werker van beroep en heb hierin een klein eigen bedrijf opgericht waar ik met veel liefde voor werk. Ik geniet van gezelligheid met lieve mensen om mij heen, lekker eten, mooie reizen, nieuwe mensen ontmoeten, prachtige natuur, uitdagingen aan gaan, een warm bad, creatief bezig te zijn (vaak voor de stichting), al met al ben ik echt een bezig bijtje 🐝 en kan ik van veel dingen genieten en ga ik graag mijn ambitieuze dromen achterna.

Dit was in het kort een omschrijven van het gezicht achter stichting Heart for Humanity. Voel je vrij om contact op te nemen als je meer wilt weten.


Liefs, 🧡 Marenka

Bestuur:
Het bestuur van stichting Heart for Humanity werkt uitsluitend op vrijwillige basis. Het bestuur is verantwoordelijk voor de organisatie en het financiële beleid van de stichting. Het bestuur onderhoud interne contacten, contacten met externe partners en donateurs. Het bestuur van stichting Heart for Humanity bestaat uit de volgende drie personen:
– Mw. de Ruiter als voorzitter
– Dhr. van den Heuvel als penningmeester
– Mw. Groote Bromhaar als secretaresse

Naast het bestuur krijgen wij steun en hulp van super fijne vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn gedreven, enthousiast en zetten zich met hart en ziel in voor de medemens op ieder zijn of haar eigen manier.

Documenten:
Beleidsplan
Jaarverslag
Financieel overzicht
Privacy verklaring